VBD Poorten uit Lommel & Tongeren (Limburg): hekwerken, garagepoorten, kantelpoorten, sectionale poorten, ...

 
 

VBD Poorten (Lommel & Tongeren, Limburg): sterk in kwalitatief maatwerk

VBD Poorten in Lommel & Tongeren (Limburg) is een specialist in alles wat te maken heeft met garagepoorten en hekwerken. U hebt bij ons een ruime keuze uit sectionale poorten, zijwaartse sectionaalpoorten, kantelpoorten, sierpoorten en draai- en schuifhekken. Wij verzorgen de plaatsing, professionele automatisering, toegangscontrole en smeedwerk van uw poort, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

 

Bij VBD Poorten hebt u maar een contactpersoon, de zaakvoerder zelf. Hij adviseert u persoonlijk en is aanwezig bij de montage van uw poort. Zo kunnen we een oplossing voor elke situatie leveren, omdat we elke poort als maatwerk zien en niet als bandwerk. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe poort naadloos in de bestaande structuur van uw huis past. Daarom zijn we al jaren een betrouwbare partner voor renovaties.

 

Onze poorten zijn een duurzame investering, want met een attest “inbraakwerende beveiliging” hebt u recht op fiscaal voordeel. En VBD Poorten biedt u maar liefst vijf jaar garantie op uw poort!

 

Maak een afspraak en bezoek onze toonzaal van 250 m2 in Lommel, Limburg, met diverse modellen poorten en hekwerk, plus allerlei toebehoren zoals garagepoortopeners of kits voor installateurs en doe-het-zelvers.

 

Contacteer ons voor een bezoek, meer info of een gratis offerte!